Referencer


Allan B. Rix, Dansani A/S

"Da vi stod overfor at skulle opmærke adgangs- og færdselsveje, samt implementere 5S i vores virksomhed var ERGOkoncept et oplagt og helt naturligt valg….

I forvejen bruger vi deres aflastningsmåtter i vores produktions- & pakkeområder og det er til medarbejdernes store glæde… så vi tog selvfølgelig fat i dem og sammen fandt vi den type afmærkningstape, efter tests, som holder på vores gulve… programmet er stort, bredt  og et suverænt værktøj til at holde styr på tingene….

Jeg anbefaler ERGOkoncept som samarbejdspartner……"


Lars Smedegaard, FDM Travel, Viborg

"En af vores medarbejdere havde brug for både siddende & stående kontorarbejde ved sit hæve-sænkebord…. Og det gjorde vi selvfølgelig noget ved.

Vi tog kontakt til ERGOkoncept som lånte os en lille prøvemåtte med bobler specielt designet til kontormiljø – og det hjalp lige med det samme….

……ja, faktisk så meget at alle andre ansatte nu også har en aflastningsmåtte ved deres borde… for det er rart at veksle kontor- & skærmarbejdet i både stående & siddende arbejdsstilling.

Det er helt klart at kontormåtterne fra ERGOkoncept hjælper i det daglige arbejde og er med til at give det gode og sunde arbejdsmiljø…."


John Sørensen, værkfører hos EagleBurgmann, Ringkøbing.

"Hvis vi skal handle med leverandører skal de være gode, præcise og hurtige….. og det må man sige at ERGOkoncept er!

Vi har igennem ca. 10 år handlet med Henrik da servicen altid har været helt i top. ERGOkoncept leverer aflastningsmåtter, afmærkningstape, arbejdsstole og arbejdsborde til os i produktionen….

…. Det er ergonomisk gode og robuste produkter de levere, det er noget vi kan lide og går meget op i…. og deres professionelle vejledning gør at vi føler os i sikre hænder når vi handler sammen…"